top of page

Bemutatjuk fellépőinket: Vermes Tímea

Vermes Tímea Pécsett született, gimnáziumi és főiskolai, később egyetemi évei is e városhoz kötődnek. Csakúgy, mint első színpadi szerepe, Blonde, Mozart: Szöktetés a szerájból című operájában.

Operaénekesként számos főszerepet elénekelt már, jelenleg is a Pécsi Nemzeti Színház magánénekese, valamint a Budapesti Operettszínház vendégművésze. A színpad élete részévé vált, ám mikor kislánya megszületett, egyre inkább a család felé kezdett orientálódni. Gyerekkori álmát valósítja meg a Vermes -Style létrehozása által, összekötve a művészeteket, A zene és stílus, ruha összhangjában.



Jelenleg is aktív énekes, számos külföldi fellépésre hívják, ám úgy érzi, a jövője épp ott van, ahonnan indult. Pécsett szeretné egyéni elképzeléseit megvalósítani. A díva hosszú évek óta maga tervezi fellépő ruháit, egyénileg alakítja sminkjét, frizuráját. Kollégái, barátai biztatására – akik régóta hagyatkoznak ízlésére,- úgy döntött, az évek alatt szerzett tapasztalatait, valamint egyéni stílusjegyeit megosztja másokkal is.



VEGYEN RÉSZT ÖN IS A GIMNÁZIUM 65 ÉVES JUBILEUMI GÁLAESTJÉN


49 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page