top of page

Megjelent az Emlékek könyve!

A Gimnázium hatvanöt éves évfordulójának ünneplésére különleges kiadvány született: az Emlékek könyve. Vámos Ágnes igazgatónő sorait idézzük:

„Nem szokványos évfordulós könyvet tart a kezében az Olvasó: nem évszámokat, névsorokat fog olvasni, hanem emlékidézések között szemezgethet. Szinte lehetetlen volna azt a rengeteg adatot összegyűjteni, ami a hatvanöt év során fontossá válhatott iskolánk életében, ezért inkább hangulatokat, a gimnáziumi élettel kapcsolatos élménybeszámolókat, visszatekintéseket tettünk ebbe a „születésnapi csomagba”. Sokszor megható, emelkedett, máskor humorosabb hangvételű fogalmazásokkal fog találkozni. Ami közös mindegyikben az az, hogy ragaszkodással, szeretettel vagy tisztelettel emlékeznek meg a Gimnáziumról, hívják azt Államinak, Kun Bélának vagy Nagy Lászlónak.” A mintegy száz oldalas kiadványban olvashatunk személyes élményeket volt diákoktól a különböző tagozatokról, versenyekről, művészeti csoportokról, osztályközösségekről; vagy éppen igazgatók, volt tanárok idézik fel legemlékezetesebb pillanataikat.

A könyv 1000 Ft-os áron megvásárolható a Nagy László Gimnáziumban (Komló, Alkotmány u. 2/B) a nyári szünet idején szerdánként 8 és 14 óra között. A vásárlással a Gimnáziumért Egyesületet támogatja.

17 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page