top of page

Az 5+1 legtöbbet feltett kérdés a Jubileumi Gáláról

Ebben a cikkünkben pár olyan információt osztunk meg, amelyekről sokan érdeklődtek: 

Milyen öltözékbe érkezzek?

A jubileumi rendezvényünkre a hölgyeket kosztümben, az urakat öltönyben várjuk. Ha feszélyezve érzed magad ezekben a ruhákban, akkor válassz szabadon, és érkezz valami csinosban :)!

Meddig kell befizetni a díjat?

A lefoglalt, de még nem fizetett belépőkártyákért a támogatói tagdíjat 2019.05.10-ig kell befizetni! A nem fizetett foglalásokat 2019.05.13-án töröljük és a várólistán szereplő vendégek számára tesszük elérhetővé.

Svédasztalos gálavacsora menü

A gálavacsorán a Vadvirág Étterem csapata szolgál minden finomsággal. A menü összeállításánál gondoltunk a vegákra és az ételérzékenységben szenvedőkre is, így számukra is lesz miből válogatni a hidegtálakon és a különböző saláták közül. A édesszájúakat sem felejtettük el, a svédasztalon desszertet is kínálunk.

Lehet-e kísérőt hozni, jöhet-e külsős?

A rendezvényünket elsősorban gimnáziumunk volt diákjai és munkatársai számára hoztuk létre, de természetesen nem szeretnénk kirekeszteni a "külsősöket" sem.

A külsős vendégeink számára létrehoztunk egy úgynevezett Sétáló Belépőkártyát, ami vacsora nélkül tartalmazza a teljes estés programot, nézőtéri ülőhellyel. Sétáló Belépőkártyát a weboldalunkon lehet igényelni, melynek támogató tagdíja 3.000 Ft.

Hogyan lehet támogatni a tagdíjon felül a gimnáziumot?

A Gimnáziumért Egyesület évek óta azon dolgozik, hogy hatékonyabbá tudja tenni a diákság formálását. Alapszabályunkban is megfogalmazott célunk: "A tanulók testi és szellemi tevékenységének elősegítése az oktatás, érdekvédelem, kultúra,sport és a szabadidős tevékenységek által."

Magánszemélyként és cégként is lehetőség van ezen munkánk anyagi támogatására, melyet ezúton is nagyon köszönünk mindenkinek!

Az egyedi támogatásokat és az Adó 1% támogató hozzájárulásukat, befizetéseket a Dél Takarékban (régebbi nevén Szigetvári Takarékszövetkezetben) a 50800142-11084660 - 00000000 bankszámlaszámon tehetik meg, vagy  ide tudják támogatóink az összeget elutalni. A közlemény rovatba kérjük a "támogatás" kifejezést beírni! 

KÖSZÖNJÜK!

Az egyesület neve: "GIMNÁZIUMÉRT" Egyesület Az egyesület székhelye: 7300 Komló, Alkotmány u. 2. Adószáma: 18329151-1-02

Ha valaki külföldről szeretne utalni, akkor:

IBAN számlaszám: HU58  5080 0142 1108 4660 0000 0000

Dél Takarék SWIFT kódja: TAKBHUHB

Ezen az estén a hivatalos és szórakoztató programokon szeretnénk kiemelt szerepet szánni annak küldetésünknek, hogy a jelen és jövő komlói gimnazistáinak is megmutathassuk, hogy egy kisvárosi gimnáziumból kikerülve is helyt lehet állni a világ bármely pontján. Ebben kérünk egy apró közreműködést Tőled is. 

Segíts nekünk!

Kérlek az alábbi űrlapon válaszolj meg nekünk

3 db, egy-egy szóval megválaszolható kérdést!

Előre is nagyon köszönjük!

U.I.: Az előzetes online regisztrációt követően legkésőbb 2019. május 10-ig lehet a támogatói tagsági díj befizetésével biztosítani a belépőkártyát a gálára.



256 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page